RETOUR & GARANTIE

Retour

Voldoet je MUKKA niet aan je verwachtingen? Geen nood, je hebt het recht de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder verdere verplichtingen en zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Je dient ons hiervan binnen deze termijn op de hoogte te stellen. Dit kan via de button onderaan deze pagina.

Gebruik voor het retourneren  dit retouradres:

 

Mukka

Retour

Oostmaaslaan 862

3063 AL  Rotterdam

 

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

 

Het product dient in de oorspronkelijke staat door ons te worden terugontvangen en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Het mag uit de verpakking zijn gehaald en zijn uitgeprobeerd zoals dat ook in een winkel zou gebeuren. 

 

Zodra wij het product hebben terugontvangen ontvang je van ons een ontvangstbevestiging en krijg je het gehele aankoopbedrag, inclusief de eventuele leveringskosten naar jouw adres, direct van ons terug. Terugbetalingen bij transacties via Paypal of Credit Card kunnen 1 tot 2 weken duren. Leveringskosten hoger dan de standaard-leveringskosten die op jouw verzoek zijn gemaakt worden niet vergoed.

Garantie

Je hebt recht op een goed product, dat je binnen de gestelde garantietermijn normaal moet kunnen gebruiken. Voor alle producten geld een garantietermijn van 6 maanden na aankoop. Als het geleverde product defect raakt binnen de garantieperiode, kun je een beroep doen op de garantie. Mukka zal bij een defect je MUKKA vervangen door een nieuw of indien niet meer voorradig door een ander, gelijkwaardig, product.

Mukka garandeert niet de integriteit van je smartphone. Krassen kunnen optreden door de splitsende metalen ringen of invloeden van buitenaf die in de telefooncase raken, omgaan met zorg en op eigen risico.