HANDSFREE MET MUKKA

JE TELEFOON AAN EEN DRAAD

MUKKA is de leukste en veiligste manier om je telefoon bij je te dragen. Een schokbestendig hoesje met een extraatje; een mooi stevig verstelbaar koord. Zo heb je altijd je handen vrij in de stad, tijdens je werk, bij het uitgaan of als je de hond uitlaat. Je pakt 'm even snel om te betalen, een appje te bekijken, een foto te maken of te bellen. En je vergeet 'm nooit meer. Hoezo handig? Daar houden wij Rotterdammers van! 

press to zoom
IMG_1179_edited
IMG_1179_edited

press to zoom
20190906_RKeus_2773
20190906_RKeus_2773

press to zoom

press to zoom
1/6

OVER ONS

Wij zijn Rotterdammers en houden graag onze handen vrij! En, "dat is handig, dat wil ik ook!" kregen we wel heel vaak te horen. Wat doe je dan? Handen uit de mouwen en zorgen dat heel Nederland dit handige telefoonkoord kan kopen.

 

Dus aan de slag en samen met onze leverancier een eerste collectie  MUKKA's samengesteld. En het smaakt naar meer. De basis staat, maar we hebben nog heel veel ideeën! 

En natuurlijk allemaal op een manier waar we zelf blij van worden; online, klantgericht en supersnel. Zo maken we de wereld op hele kleine schaal niet alleen leuker, maar vooral ook veiliger.

Veel plezier met je MUKKA,

Sandra en Lyan

Onze Rotterdamse modellen?

 

Buurvrouw Trees is styliste van een jeansmerk. Over Trees kunnen we kort zijn; gezelligheid, humor, harde werker en lief! Ze maakt  letterlijk en figuurlijk de wereld kleurrijk.

Buurman Zuzu (83), een van de eerste Kaapverdianen in Rotterdam. Ooit lasser en huismeester nu ons fotomodel. Zuzu is een genieter; van zijn pensioen, van reizen naar Kaapverdie, van lekker eten, maar vooral van mensen om zich heen. Helaas is Zuzu op dinsdag 27 oktober aan de gevolgen van Covid-19 overleden.

AANMELDEN VOOR UPDATES

BEDANKT VOOR JE INTERESSE!