FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

Welke type smartphone heb ik?

Bij een Iphone:

  • Ga naar instellingen 

  • Ga naar algemeen

  • Ga naar info

  • Zie je type smartphone onder ‘Modelnaam’

Bij een Samsung:

  • Ga naar instellingen

  • Ga naar toestelinfo

  • Ga naar software-info

  • Zie daar het type Android model beschreven


Wat zijn de afmetingen van de MUKKA?
De afmetingen van de MUKKA is afhankelijk van het type model van je mobiele telefoon. We bieden het MUKKA telefoonkoord aan voor bijna elke smartphone. Het koord heeft een diameter van 8 mm. De lengte van het koord is tussen de 30 en 60 cm en is verstelbaar.

Hoe moet ik mijn MUKKA dragen?
Je kan de MUKKA dragen zoals je zelf wilt! De meest voorkomende manier is cross body of aan de voorkant. 

Hoe maak ik het MUKKA koord op maat?
Het is een eenvoudig schuif systeem wat de mogelijkheid biedt om jouw MUKKA op elk moment naar jouw gewenste maat te maken.

Jouw bestelling

Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren nadat deze is geplaatst?
Het is niet mogelijk om je bestelling aan te passen nadat deze is geplaatst. Als je een bestelling wilt annuleren, neem dan contact met ons op via e-mail op info@mukka.nl 


Hoe kan ik zien welke MUKKA ik heb besteld?
Na je bestelling ontvang je een e-mail in je inbox. In deze e-mail vind je het bestelnummer en een beschrijving van je product.

Verzenden en retourneren

Verzenden jullie buiten Nederland?
Ja, natuurlijk!. Stuur ons een e-mail (info@mukka.nl)  en we zullen ervoor zorgen dat je MUKKA op de post naar het buitenland gaat.

Kan ik mijn MUKKA retourneren of ruilen?
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan de volledige waarde van je bestelling inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mukka geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@mukka.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retourneren van het product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Betalingen

Welke soorten betalingen accepteren jullie?
Bestellingen kunnen worden betaald met iDeal, PayPal, debit-of creditcard. Je kan ook betalen via overschrijving je ontvangt je bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Hoeveel kost een MUKKA?
We hebben het makkelijk gemaakt. Alle MUKKA's kosten 25 euro inclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Europa.

Zijn er extra kosten bij het bestellen, zoals verzendkosten?
Nee, er zijn geen andere extra kosten. Voor zendingen buiten Europa rekenen wij de land-specifieke standaard verzendkosten.

Overige vragen

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?
Je kan met ons contact opnemen via e-mail: info@mukka.nl Wij zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 tot 18:00 uur. 

Garantie 
Je hebt recht op een goed product, dat je binnen de gestelde garantietermijn normaal moet kunnen gebruiken. Voor alle producten geldt een garantietermijn van 6 maanden na aankoop. Als het geleverde product defect raakt binnen de garantieperiode, kun je een beroep doen op de garantie. Mukka zal bij een defect jouw product repareren of vervangen door een nieuw of andere product.

Klachten 

Het kan altijd gebeuren dat er iets niet gaat zoals gepland. Wij raden je aan om eerst klachten aan ons te melden door een e-mail te sturen naar info@mukka.nl